Tricourile cu umerii goi, un must have al sezonului

Moderne, boeme, senzuale şi îndrăzneţe în acelaşi timp, tricourile cu umerii goi sunt topurile must have al sezonului estival. În plus, sunt cele care îţi vor dinamiza silueta şi toate ţinutele de vară.

Foarte uşor de purtat şi de accesorizat, topul care îţi dezvăluie umerii numit şi topul Bardot este cel care te va duce direct în anii 1960. Puţin baby doll şi extrem de trendy, acest tip de decolteu este cel care va oferi siluetei tale un twist retro extrem de feminin.

Şi asta nu e totul. Tricourile cu umerii goi sunt şi gipsy, sexy, moderne şi extrem de cool. Fluide, sunt cele care îţi dezvelesc umerii cu clasă şi feminitate.

Pentru un look foarte în tendinţe, trebuie să porţi tricourile cu umerii goi la o pereche de pantaloni slim sau skinny. Blugii tip boyfriend şi sneakerşii albi sau cei în nuanţe de roz pastel te vor ajuta să fii foarte cool.

Un top mai amplu va arăta cel mai bine alături de o pereche de pantaloni scurţi şi de sandale. Dar dacă vrei un look mai şic, poţi purta un tricou cu umerii goi, cu detalii brodate la o pereche de pantaloni albi şi la o pereche de pantofi eleganţi în nuanţe de nude sau de roz pudrat. În plus, tricoul cu umerii goi arată cel mai bine la o fustă de blugi şi la o pereche de sandale tip gladiator în nuanţe de camel.

Pentru cel mai boem look poartă tricoul cu umerii goi la o fustă lungă, maxi, la materiale precum dantela, la imprimeuri precum florile sau la o pălărie de paie.

Tricourile cu umerii goi te vor pune în valoare cel mai bine în sezonul estival 2021, mai ales dacă alegi modele cu cele mai frumoase detalii. Broderii la nivelul decolteului, carouri tip vichy, dantelă la nivelul mânecilor, volănaşe, dungi în alb şi roşu, imprimeuri grafice, florale sau liberty, model peplum…

Un comentariu la „Tricourile cu umerii goi, un must have al sezonului

  1. X-Men: Days of Future Past Watch Series
    Scurtă descriere: filmul a fost genial,dar parcă erayu unele momente când te plictiseai,mulţi îl vor crede pe „Magneto” ca fiind personajul negativ,dar eu l-am văzut ca pe unul pozitiv doar că avea metote mai „diferite” faţă de cele a profesorului.

Lasă un răspuns