Topul celor mai frumoase plaje din lume

Visezi să descoperi cele mai frumoase plaje din lume? Nu mai căuta, acestea sunt aici. Locuri idilice, perfecte pentru relaxare, cele câteva plaje selecționate pentru voi sunt pur și simplu superbe, te vor face să visezi la vacanță cu siguranță.

La Digue, Seychelles
Plaja La Digue este a patra plajă ca mărime de pe insulele Seychelles și se numără printre cele mai frumoase plaje din lume. Nisip alb, palmieri, stânci de granit și ape turcoaz…raiul pe pământ.

Insula d´Olhuveli
Situată în mijlocul vegetației tropicale, insula d´Olhuveli este înconjurată de întinderi vaste de nisip fin, o lagună cristalină și funduri submarine sublime.

Maui, Hawai, SUA
In mijlocul oceanului Pacific, în arhipelagul Hawai, este situată insula Maui. Nisipul de pe plaje este alb, roșu sau negru pe un decor de floră luxuriantă și reliefuri vulcanice.

Insulele Phi Phi, Thailanda
Pe acest arhipelag, cea mai cunoscută insulă este Phi Phi Lee, după ce a servit drept decor filmului The Beach. Însă Phi Phi Don, cea mai mare insulă de pe arhipelag este și ea superbă cu peisajele sale sublime și plaja Mokey Beach care taie pur și simplu răsuflarea.

Legzira, Maroc
Legzira nu are cum să rămână neobservată cu nisipul său auriu care merge de minune cu ocrul formațiunilor stâncoase. Acestea din urmă au fost sculptate de oceanul Atlantic, luând forma a trei arcuri uriașe care domină plaja.

Tulum, Mexic
Situată în regiunea Riviera Maya, plaja Tulum posedă toate ingredientele unui peisaj idilic: nisip alb, cocotieri și marea Caraibelor.

Insula Brac, Croația
Pe această insulă este situată cea mai frumoasă plajă din Adriatică: celebra Zlatni Rat, situată în Bol. Este cunoscută pentru forma sa, cea de gât de lebădă și pentru apele sale cristaline.

Plaja Harrismith, Barbados
Plaja Harrismith se remarcă prin laguna sa adâncă dar și pentru malul său pe care se aliniază plamieri și stânci antice.

Un comentariu la „Topul celor mai frumoase plaje din lume

Faci un comentariu sau dai un răspuns?