Tot ce stim despre Huawei P40 si P40 Pro

La sfarsitul lunii martie, Huawei va prezenta la Paris doua noi smartphone-uri din gama premium, Huawei P40 si P40 Pro. Doua smartphone-uri cu caracteristici premium impresionante a caror fisa tehnica s-a scurs deja online. Iata un dosar complet pentru a afla totul in avansa despre Huawei P40 si P40 Pro inainte de oficializarea lor.

In ciuda sanctiunilor americane, Huawei a reusit sa demonstreze cu modelul sau Mate 30 Pro ca nu intentioneaza sa se dea batut si ca vrea sa propuna in continuare telefoane premium. In acest debut de an 2020, cele doua modele sunt prevazute de constructorul chinez, Huawei P40 si P40 Pro.

Cate modele de P40 sunt prevazute?

La fel ca in cazul lui P30 si Mate 30, Huawei ar trebui sa lanseze doua modele de Huawei P40 anul acesta. Astfel ar trebui sa regasim nu doar un Huawei P40 dar si un Huawei P40 Pro. Cu toate acestea, sa ne amintim faptul ca in cazul lui Mate 30, Huawei a decis sa nu lanseze modelul premium, Mate 30 Pro in Europa. Nu stim inca daca constructorul va lua aceiasi decizie si de aceasta data, comercializand doar modelul P40 Pro sau daca aceasta strategie este rezervata doar pentru gama Mate.

Cum va arata Huawei P40?

In termeni de design, Huawei ar trebui sa renunte definitiv la breton in cazul lui P40 si P40 Pro. Conform diferitelor scurgeri aparute online, cele doua smartphone-uri vor beneficia de un ecran perforat in partea din fata cu o perforatie dubla in partea stanga sus. Versiunea Pro ar trebui sa fie dotata cu un ecran curbat spre deosebire de modelul clasic.

In partea din spate cele doua smartphone-uri ar trebui sa profite de un design destul de sobru, cu logul Huawei in partea stanga jos si modulul foto in partea stanga sus. La fel ca ceilalti constructori de pe piata, Huawei a decis sa mareasca modulele foto. P40 Pro are numai putin de cinci aparate foto.

Conform Evan Blass, versiunea Pro nu va beneficia de un spate din sticla ci de unul din ceramica. Un material folosit deja pe Essential Phone sau Xiaomi Mi Mix 3 si care prezinta interesul de a fi mai rezistent la zgarieturi decat sticla.

Lovitura de teatru pentru Huawei, SUA se pare ca nu intentioneaza sa ridice embargoul ceea ce pare imposibil pentru Huawei sa integreze serviciile Google pe viitoarele sale smartphone-uri cel putin in viitorul apropiat. Aceste doua telefoane vor beneficia cu siguranta de Huawei Mobile Services. Ceea ce se traduce prin absenta serviciilor Google. Huawei P40 si P40 Pro vor profita de un Kirin 990. Cat despre ecran, acesta va fi un OLED.

Prezentarea oficiala a celor doua smartphone-uri va avea loc pe data de 26 martie. Huawei P40 va costa 470 de euro in timp ce Huawei P40 Pro va costa 870 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *