Sex Education – de ce Maeve este o eroină atât de pasionantă?

Maeve, eroina din „Sex Education” este una din marile revelatii ale serialelor de pe Netflix. Complicata si pasionanta a cucerit inima tuturor fanilor serialului gratie,printre altele, a talentului de necontestat al intepretei sale, Emma, Mackey.

Atunci cand serialul « Sex Education » care a fost reinnoit deja cu sezonul 3, a aparut pe Netflix, in ianuarie 2019, a fost foarte salutat pentru calitatea sa narativa si capacitatea sa de a picta intr-o maniera realista sexul la adolescenti.

Doua calitati foarte importanta, fara doar si poate, dar care au fost intarite de un casting foarte bun, ales foarte bine si de o revelatie, in persoana lui Emma Mackey.

Maeve, interpreatat de catre fanco-engleza Emma Mackey, a cucerit foarte repede inima a milioane de fani care au vazut in ea o protagonista moderna, complexa si pasionanta. Trebuie sa spunem ca, datorita parului sau roscat, din primul sezon, machiajului sau puternic, dar si a stilului sau vestimentar foarte dark, tanara se afla departe de standardele sau cliseele care ne sunt prezentate de obicei in serialele pentru adolescenti mai ales. Sau de imaginea pe care o avem de obicei in minte pentru o eroina romantica.

Da, in afara aparentei sale mai « intepate », Maeve este o tanara romantica, culta datorita numeroaselor carti pe care le-a citit, avand valori solide si o generozitate care uneori se tranforma la ea in defect.

Un decalaj care joaca in favoarea eroinei la fel ca si in cazul celor caresunt bad boys si au inima mare, si care o ajuta sa fie un personaj extrem de interesant, mult mai interesant decat cele pe care le vedem de obicei pe micul ecran.

Aici tinerei fete nu ii este teama sa isi exprime propriile opinii si sa isi asume anumite lucruri. Dar in acelasi timp, ii lipseste foarte multr increderea in sine. In ciuda sarcasmului sau natural, este o prietena de incredere si protectoare pentru naiva Aimee. Iar agresivitatea usor ostentatorie ascunde in realitate numeroase probleme interioare.

Este o eroina paradoxala deci si inteligenta despre care ne intrebam uneori daca perspicatitatea sa ii va permite sa descopere adevarul cu privire actiunile lui Isaac care au loc la sfarsitul sezonului cu numarul 2.

In orice caz, vom vedea ce se mai intampla in sezonul cu numarul 3 mai ales dupa ce finalul sezonului cu numarul 2 a fost destul de enervant pentru unii fani.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *