Serialul This is Us va avea un sezon patru, cinci și șase

Daca deja familia Pearson are un loc special in inima ta aceasta veste te va incanta cu siguranta. Serialul This is Us, al carui sezon cu numarul 3 tocmai s-a incheiat in Statele Unite ale Americii tocmai a fost reinnoit pentru trei sezoane.

Fa-ti stocul de servetele de hartie. Serialul This is Us, care a facut multa lume sa planga in timp ce il urmarea tocmai a fost reinnoit nu pentru unul ci pentru trei sezoane. Sezonul cu numarul 3 tocmai s-a incheiat, familia Pearson se va reintoarce pentru un al patrulea sezon precum si pentru al cincilea si pentru al saselea. Wow, o veste excelenta pentru fanii serialului.

A fost nevoie de indelungi negocieri inainte ca NBC sa confirme cele trei sezoane noi. Si, canalul american nu face lucrurile pe jumatate, ne-a obisnuit deja cu acest lucru. De aceea, vine cu trei sezoane noi, nu cu unul singur, asa cum se intampla in cazul majoritatii serialelor. O reinnoire de exceptie la care putine seriale au dreptul. O veste pentru care Dan Fogelman, creatorul show-ului a fost felicitat care, pe data de 12 mai scria pe contul sau de Twitter ca, in urma cu trei ani, faceau un tweet live cu ocazia primului episod al serialului sperand ca cineva il va urmari. Habar nu avea de succesul enorm de care urma sa se bucure serialul. Iata ca s-a ajuns la un record, la o reinnoire pentru trei sezoane, nu pentru unul.

Actrita Mandy Moore si-a impartasit si ea bucuria impreuna cu fanii sai, scriind ca este mai mult decat entuziasmata si ca nimic nu ar fi fost posibil fara sprijinul neconditionat al fanilor inca de la primul sezon. De aceea, a adaugat actrita, familia This is Us le este extrem de recunoscatoare fanilor din intreaga lume, fanilor car i-a urmarit inca de la inceput.

Chiar daca pentru moment putine informatii au fost dezvaluite cu privire la sezonul 4, Dan Fogelman a oferit unele confidente. A spus ca acest sezon va fi cel al mantuirii, al renasterii, al inceputului de la zero pentru un numar mare de personaje.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?