Outer Bank – de ce să descoperi acest serial Netflix pentru adolescenți?

Netflix a descoperit recent ca acest serial va avea in curand un sezon cu numarul 2. Ocazia ideala deci de a-l descoperi daca nu ai facut-o pana acum.

In Outer Banks, insule din Carolina de Nord, doua clanuri coabiteaza cu dificultate- este vorba despre bogatii Kooks si Pogue care au prvilegiul de a face exact ceea ce isi doresc fara sa dea socoteala la nimeni. Acestei categorii ii apartine si gasca de prieteni condusa de John B.

Este vorba despre elevul bun si bizar Pope, despre campionul la prostii JJ si Kiara, singura fata din gasca de bogati marginalizata de catre ai lor. Este o gasca de bad boys care nu este deloc pe placul parintilor sai. Unitatea grupului va fi insa zdruncinata de o alta fata, Sara, printesa Kook, mult mai superficiala decat crede lumea.

Outer Banks este promisiunea unui serial pentru adolescenti care nu stau insa in fata dulapurilor pe holurile liceului. Acesti tineri jucati de actori unul mai frumos decat celalalt, au trecut de mult de vremea adolescentei. Dar asta nu inseamna ca nu pot pierde vremea pe vapor in costume de baie, sa se balaceasca, sa pescuiasca sau sa fuga de politie.

John B si prietenii sau vor sa se imbogateasca si sa gaseasca epava unui vechi vapor englezesc care s-a scufundat cu o incarcatura de aur. Tatal lui John B. si-a dedicat viata cautarii acestei comori dar a disparut in mod misterios. Dar vanatoarea lor de comori devine o aventura destul de periculoasa, cu suspans, drame, fiori reci pe sira spinarii, rasturnari de situatie dar care ne tin cu sulfetul la gura pana la final.

Insula unde se desfasoara actiunea serialului este foarte frumoasa si magnific prezentata. Natura este luxurianta si peisajele minunate, in contrast uneori cu mizeria sociala sau violenta din grup.

Lasă un răspuns