Netflix: noutățile lunii iunie

Luna iunie se apropie cu pasi repezi si celebra platform SVOD ne rezerva cateva noutati si suprize. Iata cateva noutati.

Black Mirror – sezonul 5
Al cincilea sezon al serialului Black Mirror este asteptat cu nerabdare de fani. Trebuie sa mentionam faptul ca serialul se bucura de un casting de cinci stele. Vom regasi o multime de actori cunoscuti precum Anthony Mackie, Andrew Scott sau cantareata Miley Cyrus. Serialul va analiza din nou impactul pe care noile tehnologii il au asupra vietii noastre. Intalnire incepand cu data de 5 iunie.

Dark – Sezonul 2
Sezonul 2 al serialului Dark s-a cam lasat asteptat putin. Insa, serialul german Dark revine incepand cu data de 21 iunie. Vom putea deci sa descoperim in sfarsit continuarea acestui serial care ne tinea in suspans jucand pe mai multe temporalitati.

Alte seriale difuzate pe Netflix pe scurt:
The 100 sezonul 5 : 1 iunie
Happy ! sezonul 2 : 5 iunie
3% : 7 iunie
Jinn : 13 iunie
Charité at War : 14 iunie
Aggretsuko sezonul 2 : 14 iunie
Ad Vitam : 21 iunie
Mr Iglesias : 21 iunie
Crazy Ex-Girldfriend sezonul 3 : 24 iunie
One Strange Rock sezonul 1 : 25 iunie
Zoo sezonul 3 : 29 iunie
Glee sezoanele 1 – 6 : 30 iunie

Si in ceea ce priveste filmele, noutatile sunt numeroase.

Shaft. Actorul Samuel L. Jackson isi va imbraca din nou celebrul palton pentru a-i deconspira pe mincinosi, la 19 ani de la lansarea filmului lui John Singleton. Actorul in varsta de 70 de ani pare sa nu imbatraneasca niciodata. Expert in cibersecuritate, misiunea sa este aceea de a descoperi cine l-a ucis pe cel mai bun prieten al sau. Filmul va fi difuzat incepand cu data de 28 iunie.

I am Mother. Beneficiind de prezenta lui Hilary Swank si a lui Clara Rugaard, acest thriller science-fiction ne spune povestea unei tinere, una din ultimele supravietuitoare a rasei umane, educata intreaga viata de catre un robot intr-un complex inchis. Insa, cand o alta femeie reuseste sa intre in acest complex, certitudinile sale cu privire la mama sa robot incep sa se stearga incetul cu incetul. Filmul va fi difuzat incepand cu 7 iunie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?