Necesitatea închirierii unei mașini în concediu

Soferii cu acte in regula care pleaca in concediu la un drum mai lung, fie ca au sau nu o masina personala, trebuie sa ia in calcul protejarea acesteia prin inchirierea unei masini.

Atat oamenii care se intorc in concediu in Romania dupa un an intreg sau cateva luni de munca in strainatate, cat si romanii care pleaca in concediu intr-o destinatie mai putin cunoscuta a tarii, pana si cetatenii straini care doresc un tur al unei regiuni a tarii sau vizitarea celor mai importante obiective turistice, se vor simti mai in siguranta o data cu inchirierea masinii.

Pentru un concediu reusit, o masina inchiriata trebuie sa fie selectata in functie de mai multe criterii. In functie de numarul pasagerilor care pleaca in concediu, se va alege categoria masinii inchiriate si dimensiunea acesteia.

O escapada romantica de weekend va necesita o masina clasa mini, in vreme ce o excursie cu familia va necesita poate un mini-van. Nu trebuie trecuta cu vederea nici capacitatea portbagajului, in care sunt tinute bagajele tuturor calatorilor, membrii ai familiei si prieteni ce pleaca impreuna intr-o excursie de neuitat.

Este important ca turistii sa tina cont si de dotarile masinii. Turistii vor aprecia foarte mult masinile dotate cu un sistem de navigatie GPS, dar si cele care au dotari moderne.

In plus, masina de inchiriat reprezinta o varianta foarte bune pentru vacanta de vreme ce cauciucurile sunt schimbate in functie de anotimp, asigurarea si CASCO sunt platite la zi, ITP-ul si celelalte verificari sunt facute, uleiul este schimbat, iar masina este pregatita de drum. Utilizatorul trebuie doar sa faca plinul cu carburant si sa se bucure de tot confortul oferit de autoturismul ales.

In concluzie, inainte de a pleca in vacanta, mijlocul de transport este foartre important! O masina personala, inchiriata pe cateva zile sau saptamani va reprezenta varianta cea mai buna, in defavoarea trenului, autobuzului sau maxi-taxi-ului.

Astfel calatorii vor circula in confort si siguranta, evitand aglomeratiile si situatiile neplacute in care probabil nu vor avea loc pentru toate bagajele.

Lasă un răspuns