Love and Monsters: un film lipsit de originalitate pentru adolescenți

Noutatea zilei pe Netflix este Love and Monsters, o comedie post-apocaliptica realizata de Michael Matthews, cu Dylan O’Brien cap de afis.

Synopsis: In timp ce un meteorit se indreapta direct spre Pamant, proiectilele trimise pentru a-l distruge au eliberat substante chimice, transformand animalele in monstri oribili, insetati de sange. La sapte ani de la aecasta Apocalipsa, putinii supravietuitori locuiesc pe Pamant in bunkere si lupta pentru supravietuire. Joel Dawson este unul dintre ei. Paralizat de fiecare data cand ii apare un monstru in fata, este liderul coloniei sale, insa, contrar asteptarilor, va risca si va face o calatorie periculoasa. Reuseste sa vorbeasca prin intermediul unei statii radio cu iubita sa Aimee si decide sa mearga sa o caute. Aceasta aventura de 130 de kilometri va fi presarat de numeroase obstacole si, mai ales de monstri.

La fel ca majoritatea productiilor care vizeaza un public de adolescenti, filmul incepe cu un monolog in voix-off, descriind de ce s-a ajuns in aceasta situatie dificila pentru oamenii care au ramas in viata si se chinuie sa supravietuiasca. Dscoperim personajul principal, pe Joel Dawson, o persoana destul de simpatica, insa total strain de strategiile de lupta si de lupta impotriva unor monstri. Vine apoi faimosu periplu in cadrul caruia are parte de o multime de intalniri care mai de care mai stranii: un caine si o multiem de alti supravietuitori, monstri…
Monstri se succed, eroul incearca sa se descurce asa cum poate si, contrar asteptarilor, reuseste sa ajunga la destinatie in cele din urma, reuseste sa treaca peste toate obstacolele.

Love and Monsters are totusi o reusita, ne referim aici la efectele speciale, realizate cu deosebita grija. Acestea din urma justifica in totalitate nominalizrea filmului la premiile Oscar. In rest, daca nu esti o adolescenta in varsta de 15 ani care suspina dupa O’Brien mai bine nu te uiti la acest film.

Un comentariu la „Love and Monsters: un film lipsit de originalitate pentru adolescenți

  1. Am vazut filmul si mi-a placut ideea 123movies De o vreme sunt in cautarea acelui ” altceva ” si acest film face parte ( din punctul meu de vedere ) din acea categorie . E adevarat ca nu-i actiune , nu-s explozii , nu-s femei goale , masini tari si lautari , dar nu cred ca un film bun are nevoie de cele mai sus amintite pentru a fi catalogat drept BUN . Cu toate astea nu ne putem c…a in gustul nimanui si spun ca eu doar am dat cu parerea . Mai pe scurt , mie mi-a placut .

Lasă un răspuns