iPhone 11 Pro Max – cele mai bune trucruri și sfaturi pentru telefonul de la Apple

iPhone 11 Pro si 11 Pro Max sunt cele mai actuale modele de la Apple. Odata cu ele Apple a introdus in egala masura sistemul de exploatare iOS in noua versiune 13. Am adunat cateva trucuri si sfaturi pentru a te ajuta sa profiti din plin de noul tau telefon Apple.

Foloseste Dark Mode. Cu iOS 13, Apple a introdus in cele din urma un Dark Mode. Acesta se poate activa rapid si usor prin intermediul Centrului de Control care se poate deschide glisand de pe ecranul superior. Apasa pe reglarea luminozitatii dupa care activeaza Dark Mode. Exista si o alta modalitate care ofera mai multe optiuni – Deschide Setarile, mergi la Afisaj si Luminozitate, in partea de sus alege dintre Inchis si Deschis. In partea de sus poti in egala masura sa activezi intrerupatorul Automat. Poti apoi sa alegi daca iti doresti ca Dark Mode sa se activeze sau nu in mod automat la rasaritul si la apusul soarelui sau daca vrei sa iti definesti propriul orar.

Buna, Haptic Touch. Pentru noile sale model de iPhone, Apple a renuntat la materialul 3D Touch si foloseste in schimb Haptic Touch. Haptic Touch inseamna ca este de ajuns sa apesi pe o icoana si sa o mentii inchisa. Diferitele nivele de presiune care existau in3D Touch sunt acum de domeniul trecutului.

Deplasarea si suprimarea aplicatiilor. Acest truc e refera la trucul precedent. Daca vrei sa deplasezi aplicatiile trebuie sa procedezi in felul urmator – apasa pe icoana aplicatiei dorite si mentine-o apasata. Selecteaza aplicatiile pe care vrei sa le reorganizezi. Deplaseaza icoana aplicatiei in locul dorit dupa care apasa te Terminare in partea de sus a bretonului.

Noi gesturi. Exista cateva gesturi noi in iOS 13. Drept urmare, poti pur si simplu sa apesi cursorul si sa il deplasezi intr-un text in locul potrivit. Apasa pe cursor si mentine-l apasat, acesta va deveni mai mare si il vei putea plasa oriunde iti doresti.

Noua aplicatie a aparatului foto. In noua aplicatie a aparatului foto, nu poti apasa simplu pe declansator cu degetul pentru a face o poza. In schimb, trebuie sa apesi pe butonul de declasare si sa glisezi cu degetul spre stanga.

Alte sfaturi. Nu vrei sa primesti apeluri de la numere necunoscute? Atunci acceseaza Setari – Telefon si defineste comutatorul pe Mute pentru apelantii necunoscuti. Navigatorul tau Safari este plin de pagini pe care ai uitat sa le inchizi? Safari poate face acest lucru in locul tau. Mergi in Setari – Safari da click pe Pagini si selecteaza intre Manual, dupa o zi, o luna sau un an.

Un comentariu la „iPhone 11 Pro Max – cele mai bune trucruri și sfaturi pentru telefonul de la Apple

  1. Daca pe tine nu te pune pe ganduri nu e filmul de vina prietene, tu esti, poate ca gandul este ceva cu care tu inca nu ai facut cunostinta. Incearca sa te pui tu in primul rand pe ganduri iar apoi lasa filmele sa te puna. Filmul e simplu, e vorba despre cateva chestii: puterea de convingere, intrebarea e adevarat sau nu, cineva vine cu o afirmatie care este contrazisa 123moviesto mai bine zis filtrata prin mai multe perspective. Perspectiva religiosului, perspectiva necredinciosului, perspectiva omului deschis la minte, perspectiva omului care foloseste logica, si altele ca nu mai tin minte exact, iar in ultimul rand perspectiva privitorului la film, care esti tu, boule, pentru ca si tu ca privitor te intrebi, ba oare ii convinge, oare e adevart, oare nu ii convinge, e un duel al puterii de convingere impotriva mai multor tipuri de caractere.

Lasă un răspuns