I Smile Back, un film sincer și emoționant

Sarah Silverman, o comediana americana cunoscuta de public in special din spectacolele de stand-up este actrita principala din filmul I Smile Back. Personajul interpretat de actrita este o femeie dominata de demonii interiori. Cu alte cuvinte, Sarah Silverman interpreteaza un rol negru si dramatic totodata.

Laney este o femeie casnica, in varsta de 40 de ani. Locuieste intr-una din cele mai sic periferii ale orasului, are o casa frumoasa si, aparent, o viata lipsita de griji. Este casatorita cu un barbat iubitor si Sarah se ocupa de copii atunci cand sotul sau este la munca. Cu toate acestea, in ciuda vietii de vis pe care o duce, Laney se simte trista, extrem de trista…

Laney este dependenta de alcool, de droguri, de relatiile intime extra-conjugale si de comportamentele auto-destructive. Cu toate acestea, sotul sau inca o iubeste si incearca sa o aduca pe calea cea buna. Insa, acest echilibru fragil este din ce in ce mai mult pus in pericol de stilul de viata dus de Laney si o va face sa aleaga ceea ce este cu adevarat important in viata.

Un rol dificil, al unei femei care a ajuns la rascruce de drumuri si nu stie incotro sa o apuce. Sarah Silverman, prin intermediul personajului interpretat starneste admiratie si repulsie totodata, empatie si ura.
I Smile Back este un film dur, crud, radical si sublim datorita punerii in scena elegante si eficiente, datorita unei actrite care reuseste sa se descurce de minune in acest rol destul de dificil. Este destul de greu sa starneasca empatia pentru un personaj astfel de torturat si al carui actiuni sunt cel mai adesea in contradictie cu viata perfecta pe care o duce din afara. Chiar daca Sarah Silverman nu este obisnuita cu acest gen de roluri, vine cu o interpretare magistrala, trecand intr-o secunda de la mama iubitoare la nervoasa care, sub imperiul impulsurilor, are tendinta sa strice totul.

Un comentariu la „I Smile Back, un film sincer și emoționant

  1. Un film care este dedicat persoanelor OPEN-MIND 123moviesonline Daca esti un individ care crede ca totul se invarte in jurul credintei si priveste stiinta ca pe o blasfemie , chiar NU ar trebui sa descarci acest torrent.Insa pentru cei care macar o particica din ei cred in evolutionismul Darwinist le recomand acest film , deoarece le va captiva atentie si le va oferi o perspectiva POATE noua…

Lasă un răspuns