Honor Magic UI 3.0 este bazat pe Android 10

Toata drama existenta in jurul Huawei si guvernului american i-a facut pe multi sa se intrebe daca constructorul va fi capabil sa isi continue activitatea pe piata de telefonie mobila. Aceasta incertitudine exista si in cazul lui Honor care impartaseste aceeasi soarta cu societatea mama.

Pentru a dovedi faptul ca nu face doar ca de obicei ci si are capacitatea de a lansa telefoane cu tehnologii moderne, Honor anunta lansarea noii interfete Magic UI 3.0 care, la randul sau integreaza Android 10. Daca nu ai urmarit ascensiunea fulguranta a lui Honor pe piata smartphone-urilor, cel putin perioada dificila in care guvernul american a impus celebrele restrictii, poate ai ratat faptul ca Honor a lucrat intensiv la interfata sa Magic UI.

Aparuta pentru prima data pe smartphone-ul Honor Magic 2, Magic UI reprezinta in termeni simpli marca Honor pentru substratul EMUI de la Huawei. Chiar daca are radacini comune cu acest substrat al societatii mame, Honor Magic UI se remarca prin mai multe aspecte asupra carora ne vom opri in cele ce urmeaza.

Spre exemplu, Maci UI 3.0 vine cu o functie botezata Seamless Smart Office menita sa le permita telefoanelor inteligente sa partajeze fisierele fara fir cu ajutorul unui laptop compatibil. Creaza in egala masura un nou mediu de executare de incredere pentru plati si o autentificare securizata.

Pe plan ludic, aceasta actualizare vine in egala masura si cu o noua aplicatie pentru Aparatul foto care permite utilizatorilor sa previzualizeze filtrele in vizor inainte de a face pozele.

Magic UI 3.0 va fi disponibil incepand cu 15 martie. Nu este un lucru surprinzator faptul ca Honor este mai degraba silentios cu privire la orice mentiune despre Android insa fiind bazat pe EMUI 10 de la Huawei, Android 10 este practic o achizitie. Acest lucru inseamna ca dark mode este prezent si ca returul vizual este cu mult ameliorat. D

in pacate, acest lucru nu inseamna ca avem acces brusc la magazinul Google Play Store daca smartphone-ul nu beneficia inainte de acesta. Actualizarea lui Magic UI 3.0 va incepe din 15 martie pentru Honor 20, Honor 20 Pro, Honor View 20 si Honor 9X Pro.

Este amuzant sa constatam faptul ca societatea a anuntat in egala masura faptul ca Honor 9X va primi notificari pentru o actualizare spre EMUI 10.0 si nu pentru Magic UI.

In plus, Honor a anuntat faptul ca testeaza EMUI 10 pentru urmaotoaerele device-uri si ca disponibilitatea pe aceste telefoane urmeaza sa fie anuntata:

  • Honor 10
  • Honor 10 lite
  • Honor V10
  • Honor 20 lite or 20i
  • Honor 8x
  • Honor 9X
  • Honor 9X Pro

Un comentariu

  1. Mi se pare interesant cum se zbat Huawei si incearca sa isi revina dupa multele lovituri pe care le-au primit de la Trump. Probabil o companie privata nu ar fi rezistat atat dar la Huawei se vede clar cat de implicat este guvernul chinez si cat de mare e interesul ca telefoanele lor sa fie cat mai raspandite in SUA ca sa spioneze ei cat mai mult. Mai bine stau linistit si ma uit la filme pe watch series online free decat sa cumpar un telefon Huawei chinezesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *