Hit&Run – de ce să te uiți la misteriosul serial israelian Netflix?

Hit & Run este un nou serial israelian de pe Netflix si este inca o dovada in plus ca filmele straine go-stream sunt cele mai bune. Chiar daca nu prea esti atras de serialele care vin din Polonia, Israel sau alte tari din Europa, se pare ca merita sa le dai a doua sansa.

Misterul serialului incepe cu un accident. O femeie este lovita de o masina atunci cand trece strada si familia sa este devastata. Sotul victimei merge de la Tel Aviv la New York pentru a Ancheta ceea ce i s-a intamplat cu adevarat si pentru a determina daca pretinsul accident ar putea fi consecinta unui alt lucru din trecut. Si se pare ca multe secrete vor iesi la suprafata….

Creatorii de la Fauda si de la The Killing stau in spatele sau. Serialul a fost create de catre Lior Raz si Avi Issacharoff, care au lucrat impreuna si la serialul israelian Fauda. Aici au profitat de experienta lor in fortele speciale israeliene pentru a da viata unuia din cele mai bune seriale de pe platforma.

Hit&Run rintroduce elementele militare vazute in Fauda, dar cu producatorii de la The Killing care este unul din cele mai bune thrillere de pe Netflix au adaugat un element de mister unde un accident il forteaza pe un barbat sa isi aminteasca experientele sumbre din trecut pentru a descoperi adevarul.

Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Primul lucru care se intampla in serial- un barbat este batut in inchisoare, apoi este un salt in timp unde il vedem pe Segev Azulay protagonistul cum isi priveste sotia care danseaza alaturi de Baletul din Israel.

Daniele are oportunitatea de a merge la o auditie la New York si este lovita de o masina in drum spre aeroport. Ceea ce pare la inceput un accident tragic duce la descoperirea unor secrete, Segev vazand apelurile si mesajele secrete de pe telefonul sotiei sale.

Lasă un răspuns