Gone Girl, un film misterios, un grozav thriller

Din randul filmelor “must to see”, Gone girl nu trebuie ratata nicidecum de catre un cinefil care se respecta. Actiunea se invarte si se bazeaza pe intrebarea “si-a ucis Nick sotia?” Ei bine de la aceasta premisa pleaca totul in momentul cand la a cincea aniversare a casniciei dintre Nick si Amy… acesta trebuie sa o declare pe aceasta disparuta.

Filmul are la baza o carte, ca majoritatea filmelor de succes si care au primit premii si nominalizari. Ecranizarea cartilor a devenit un real succes in domeniul cinematografiei in ultimii ani.

Revenind la Nick si Amy, acestia pareau din afara, cuplu perfect, insa pe masura ce se inainteaza in cazul disparitie lui Amy se descopera ca lucrurile nu stateau chiar atat de bine in casnicia acestora.

Trecerea de la criminal-victima-criminal este de-a dreptul derutanta, asta da si un plus enorm filmului plasanadu-l in randul filmelor psihologice, iar astfel de filme sunt extrem de apreciate de privitori si critici.

“Gone Girl” este un film pe care eu recomand sa nu-l vizionati singur pentru ca e nevoie de inca o persoana cu care sa faceti schimb de pareri pentru a anticipa care ar putea fi criminalul sau cum se poate termina toata aceasta nebunie de film.

Scenariul filmului este executat minutios si sunt luate in considerare chiar si cele mai marunte detalii, ceea ce ii ofera filmului watchseries un aer de perfectiune. Se vede ca este un film extrem de bun si prin prisma actorilor alesi care interpreteaza fara cusur toate scenele.

Cand ti se pare ca ai inteles totul in acest film, actiunea iti da toata ratiunea peste cap si iti demonstreaza ca te-ai inselat de fapt. Desi mi-am propus la inceput sa spun parerea despre film si sa il povestesc pe scurt, am decis sa va las sa il vedeti si sa il simtiti pe propria ratiune.

Filmul o sa va provoace toat simturile si va va pune la indoiala toate teoriile despre final.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?