Galaxy Note 20 ar avea un ecran 120 Hz ameliorat, iată primele informații

Deja au inceput sa apara primele informatii despre Galaxy Note 20. Cu cateva luni inainte de lansarea acestui smartphone, un leaker cunoscut a divulgat primele informatii de pe fisa tehnica. Fara surpriza, Samsung va continua sa mizeze pe un ecran cu o rata de refresh de 120 Hz cum este deja cazul pentru Galaxy S20.

Pe data de 4 februarie 2020, Ice Universe, celebrul leaker din universul telefoanelor inteligente a evocat pentru prima data Galaxy Note 20, viitorul smartphone din gama Galaxy Note. Galaxy Note 20 va folosi o tehnologie de frecventa de refresh de 120 Hz ameliorata. Acesta este cel putin lucrul pe care ni-l garanteaza Ice Universe pe contul sau de Twitter. Dupa cum ne putem astepta, ecranul 120 Hz al telefoanelor S20, S20+ si S20 Ultra se va reintoarce pe telefonul Galaxy Note 20 in 2020. Ca regula generala, modelul Note este in realitate destul de apropiat de Galaxy S, lansate in acelasi an.

Conform leakerului, Samsung ar fi ales sa imbunatateasca tehnologia de improspatare a imaginii. Ice Universe nu ne ofera insa din pacate informatii despre alte imbunatatiri cu care vine constructorul odata cu acest nou model. Spre exemplu, ne imaginam ca Samsung ar putea oferi o rezolutie superioara celei de 120 Hz pentru modelele sale S20.

Cu o frecventa de reimprospatare setata la maxim, S20 ar trebui sa adopte o rezolutie Full Hd (1080p) ceea ce inseamna ca utilizatorii vor fi constransi sa aleaga intre o mai buna fluiditate sau o calitate a imaginii optima. Spre deosebire de S20, Galaxy Note 20 va beneficia de o rezolutie Quad HD+ cu modul 120 Hz activat.

Prezentare oficiala in august 2020 ?
In rest, Galaxy Note 20 va putea insemna reintoarcerea ecranului Infinity-O perforat si al aparatului foto dispus intr-un modul dreptunghiular. Tinand cont de obiceiurile constructorului ne putem astepta ca Samsung sa prezeinte in mod oficial Galaxy Note 20 in august si lansarea oficiala va avea loc la inceputul lunii septembrie.

Samsung ar putea decide sa isi schimbe putin planurile in anul ce vine. Va vom tine la curent in viitorul apropiat cu privire la urmatoarele modele lansate de constructor. Ce parere ai despre acest nou smartphone de la Samsung ? Ce tehnologie nu ar trebui sa lipseasca din fisa tehnica?

Un comentariu la „Galaxy Note 20 ar avea un ecran 120 Hz ameliorat, iată primele informații

  1. Despre asta e vorba in 123 movies film tembelule, sa te faca pe tine sa crezi ca exista oameni preistorici? E VORBA DESPRE IMAGINATIA CELOR CARE AU FACUT FILMUL, CA DACA AR EXISTA CU ADEVARAT UN OM DIN VREMEA PREISTORICA, CUM AR PUTEA ACESTA SA-I CONVINGA PE CEILALTI DE ACEST LUCRU. E PURA IMAGINATIE, FICTIUNE. Capra cu 3 iezi ti se pare credibila? sau o sa zici ca n-ai crezut nimic din clipa in care te-ai pus sa o citesti. Bine asta presupune sa stii sa citesti. Atat. Asta-i tot, ti-am scris in cateva cuvinte cu majuscule toata ideea filmului. Fii atent inca o data la cuvantul asta: IMAGINATIE.

Lasă un răspuns