Black Mirror revine cu un sezon 5 care se anunță a fi captivant

Netflix tocmai a anuntat sezonul cu numarul 5 al serialului Black Mirror care va sosi pe data de 5 iunie pe platforma de streaming, cu un trailer tulburator.

La aproape un an dupa sezonul cu numarul 4 si 6 luni de la episodul interactiv Bandersnacht, Black Mirror revine in sfarsit pe Netflix pe data de 5 iunie cu sezonul cu numarul 5. Si, daca eram obisnuiti sa vedem 6 episoade pe sezon, acesta va avea pentru moment doar 3, revenind la origini deoarece primle doua sezoane au fost alcatuite din cate trei episoade fiecare. In acelasi timp cu anuntarea datei lansarii, Netflix a dezvaluit si un trailer care dezvaluie intriga si conturul celor trei episoade care ar trebuie sa dureze intre 40 de minute si o ora.

Universuri diferite. Telefoane, aplicatii, obiecte conectate, realitate virtuala…aceste tehnologii par sa fie in centrul noului sezon al serialului Black Mirror. Trailerul permite distingerea universului din fiecare episod in parte. Vom descoperi un episod care pare mult prea real in raport cu universul cu care ne-a obisnuit acest serial (centrat in mod vizibil asupra armelor de foc), un altul mai fantezist cu privire la universul realitatii virtuale si al jocurilor video si un al treilea, axat se pare, in jurul obiectelor inteligente si a unei papusi, unul din cele mai bizare episoade ale serialului.

In ceea ce priveste actorii, o vom regasi cu siguranta pe Miley Cyrus (in propriul sau rol??), pe Anthony Mackie (care il interpreteaza pe Falcon in universul Marvel) si pe Yahia Abdul Mateen (care joaca rolul lui Blavk Manta in Aquaman). Chiar daca Netflix nu dezvaluie pentru moment nicio alta informatie, cu siguranta pentru a mentine suspansul asupra intrigii acestui serial, stim ca se va critica raportul nostru cu privire la tehnologie prin intermediul unor episoade din ce in ce mai tulburatoare. In trailer il mai putem vedea pe Adam Scott interpretand rolul unui personaj vizibil instabil si furios, este total impotriva omniprezentei telefoanelor inteligente. Si Miley Cyrus apare timp de cateva secunde in acest trailer insa nu se stie pe cine va interpreta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?