Apple Watch Series 5 – data lansării, preț și alte zvonuri

Dupa un succes fenomenal al Seriei 4, ce ne rezerva oare Apple pentru editia cu numarul 5? Cu ce va semana, care vor fi principalele caracteristici, pretul si de cand va fi disponibil? Iata toate zvonurile cu privire la acest subiect.

Cu Series 4, Apple a regandit si a metamorfozat ceasul sau inteligent, atat in ceea ce priveste design-ul cat si in cee ce priveste capacitatile acestuia. Este mai suplu, ecranul este mai mare si alte functionalitati i-au fost adaugate (detectarea caderii, apel de urgenta, aplicatia ECG si multe altele). Cu toate acestea, tehnologia se dezvolta atat de rapid incat ne intrebam la ce ar trebui sa ne asteptam de la Series 5. Cand va fi lansat pe piata? Ce design va avea? Va avea functii noi? Daca da, care sunt acestea?

Data lansarii Apple Watch Series 5
Ne asteptam ca acest Apple Watch Series 5 sa fie anuntat pentru septembrie 2019. Dupa o perioada de aproape 18 luni intre modelul original si a doua generatie, au avut loc trei lansari consecutive in septembrie 2016, 2017 si 2018. Daca se va respecta acest ritm anual atunci in toamna anului 2019 ar trebui sa fie lansat Apple Watch Series 5.

Pretul. Cu optiunea Cellular, pretul lui Apple Watch Series 5 incepe de la 529 de euro si daca optezi pentru un cadran din otel inoxidabil poate ajunge la suma de 699 de euro. Pretul fluctueaza si in functie de marimea cadranului (40 sau 44mm) si a bratarii. Spre exemplu, daca iti doresti o bratara Hermes, atunci pretul poate ajunge pana la 1549 de euro. Pretul lui Apple Watch creste cu fiecare lansare a unui model nou, o tendinta pe care Apple o respecta si in ceea ce priveste iPhone sau iPad.

Design. Cele trei prime generatii ale Apple Watch erau aproape similare. A trebuit sa asteptam editia cu numarul 4 pentru a observa o evolutie (un ecran mai mare si mai subtire). Inca nu avem prea multe informatii cu privire la designul noului model. Ne asteptam ca Apple sa mentina acelasi stil.

In ceea ce priveste caracterisitcile stim ca un procesor S5 va spori performantele noului ceas.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?