Apple iPhone 11, 11R și 11Max – design, caracteristici și preț

Apple isi pregateste noua generatie de iPhone-uri pentru sfarsitul anului 2019. Iata tot ce stim despre noile modele si despre urmatorul XR datorita numeroaselor zvonuri aparute.

Design in continuitate. De obicei, modelele de iPhone care schimba numarul gamei marcheaza in egala masura o schimbare de design. Ne amintim astfel de iPhone 4, iPhone 6 sau iPhone X. In ceea ce priveste designul, Apple nu isi va revizui complet designul. Se pastreaza ecranul OLED cu breton mare in partea din fata, marginile din otel si un spate din sticla.

Principala noutate trebuie cautata in partea dorsala, in cee ce priveste aparatul foto. Apple a ales sa integreze trei aparate foto in partea din spate, formand un triunghi in centrul unui modul devenit patrat. Un element de design inspirat de la Google care a decis sa faca la fel pentru modelul sau Pixel 4, cu doua aparate foto de aceasta data.

Un aparat foto triplu. iPhone cu doua aparate foto foloseste momentan un senzor principal ultra unghi-larg si un aparat foto secundar cu teleobiectiv, permitand un zoom hibrid 2X. Al treilea aparat foto pentru iPhone ar fi echipat de un obiectiv ultra unghi-larg.

O functie botezata Smart Frame este ideala pentru a face poze in ultra unghi-larg.

Incarcare fara fir inversata. Aceasta informatie vine de la reputatul Bloomberg. Apple ar trebui sa reia o functie pe care Samsung si Huawei au adaugat-o ultimelor modele lansate pe piata – incarcarea fara fir inversata. Aceasta permite pur si simplu sa profitam de incarcarea fara fir pentru a incarca si alte aparate. Ne gandim bineinteles la castile AirPods compatibile, comercializate de Apple inca de la debutul acestui an.

In plus, Apple a prevazut o crestere a volumului bateriilor, intre 15-25%, in functie de modele.

Procesor Apple 13. Cine spune iPhone nou spune si generatie noua de SoC dezvoltata de catre Apple. Cu iPhone 11, ar trebui sa avem dreptul la Apple 13, fabricat de catre TSMC in 7nm. Pentru moment nu stim nimic despre performantele acestuia. Ne putem imagina adaugarea unei compatibilitati cu Wi-Fi 6 in special.

iOS 13. Apple a dezvaluit iOS 13 in timpul WWDC 2019. Noile iPhone-uri care vor iesi in curand pe piata vor profita de aceasta noua versiune de sistem si ar trebui sa aiba dreptul la cateva noutati exclusive.

Lansare la sfarsitul lui septembrie. Noile iPhone-uri sunt prevazute pentru sfarsitul lunii septembrie. In egala masura, Google Pixel 4 si Galaxy Note 10 vor fi lansate in aceasta perioada.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *