Anatomia lui Grey sezonul 16 – Katherine Heigl se reîntoarce? Avem răspunsul

Sezonul 16 al serialului Anatomia lui Grey va fi difuzat in cteva saptamani in Statele Unite ale Americii pe canalul ABC spre marea bucurie a fanilor. Luna trecuta, Krista Vernoff dezvaluia ca i-ar placea ca un actor sa se reintoarca pentru acest nou sezon, un actor sau o actrita care a parasit serialul in urma cu ceva vreme. Zvonurile ne lasa sa intelegem ca ar fi vorba de nimeni alta decat Katherine Heigl care a jucat rolul lui Izzie Stevens din sezonul 1 pana in sezonul 6. Este doar un zvon sau este chiar adevarat ? Raspunsul chiar acum.

De-a lungul sezoanelor, numeroase sunt personajele si actorii care au parasit Anatomia lui Grey intr-un mod mai mult sau mai putin tragic. Ultimii plecati sunt Jessica Chapshaw (Arizona) si Sarah Drew (April), plecare care a starnit unele polemici. Serialul medical ar putea reveni in curand cu un nou sau un vechi medic, conform zvonurilor nimeni alta decat Katherine Heigl. Acesta sau aceasta din urma urmeaza sa isi faca aparitia in acest nou sezon 16 care urmeaza sa fie difuzat incepand cu data de 23 septembrie. Insa cine este acest personaj care va reveni in curand, peste doar cateva saptamani?

Este Katherine Heigl pregatita sa reia rolul lui Izzie Stevens? Internautii au fost intrebati prin intermediul unui sondaj care ar fi personajul care si-ar dori sa apara din nou in acest nou sezon al serialului Anatomia lui Grey. Printre cei mai solicitati se numara Apil (21%), Cristina (20%) si Izzie (19%). Posibila reintoarecere a lui Katherine Heigl a impartit fanii serialului in doua, se vorbeste foarte mult pe marginea acestui subiect mai ales de cand Ellen Pompeo (Meredith Grey) a inceput sa o urmareasca pe actrita Katherine Heigl pe retelele sociale. Acest lucru inseamna ca Izzie se pregateste sa isi faca marea reintoarcere in cadrul Grey Sloane Memorial ? Nu prea daca este sa dam crezare TVLine. Site-ul specializat a precizat faptul ca actrita Katherine Heigl nu are in vedere o reintoarecere in cadrul serialului Anatomia lui Grey, dar nici producatorii serialului nu vorbesc despre asa ceva inca. Drept urmare, se pare ca va fi vorba despre un alt actor sau actrita care ar putea sa imbrace din nou halatul alb insa identitatea sa este tinuta inca secreta.

Putin probabil este si ca Sandra Oh aka Christina Yang sa se reintoarca. Vedeta joaca actualmente in serialul Killing Eve si a explicat in luna aprilie ca nu isi doreste sa se reintoarca in serialul medical pentru moment. A declarat ca nu va reveni deoarece exista o alta mare iubire (serial) in viata ei pentru moment. Banuim ca este vorba de Killing Eve.

Un comentariu la „Anatomia lui Grey sezonul 16 – Katherine Heigl se reîntoarce? Avem răspunsul

  1. Interesant filmul.Dovada ca un film SF nu trebuie sa contina tone de efecte speciale. 123movies Nu stiu cum sta treaba cu cheltuielile necesare pentru realizarea unui film, dar bugetul de 200.000$ este enorm pentru doar o casă in care se petrece actiunea…dar…ce stiu eu?

Lasă un răspuns