Alguien Tienne Que Morir – va avea un sezon cu numărul 2?

Vineri, in 16 octombrie, Netflix a dezvaluit noua sa mini serie, a lui Manolo Caro (La Casa de Las Flores). Pe numele sau, Alguien Tienne Que Morir, serialul a atras atentia multora deoarece aici o pot regasi pe actrita Ester Exposito din Elite.

Dar oare ar trebui sa ne asteptam la un sezon cu numarul 2?

Someone Has to Die, este o mini serie hispano- mexicana, ajunsa de curand pe Netflix in data de 16 octombrie. Povestea are loc in anii ’50 intr-o Spanie foarte turmentata. Aici, un tanar se vede fortat sa revina acasa din Mexic pentru a se intalni cu viitoarea sa sotie. Dar, supriza generala, se intoarce acasa alaturi de balerin si lumea incepe sa banuiasca faptul ca acestia sun impreuna.

O drama de epoca sofisticata, un amestec de homofobie, de conservatorism, de familie si se schimbare care prezinta drama unui clan de elita traditional.

Seria lui Manolo Caro a schimbat putin registrul oferind o drama in trei acte abonatilor platformei, cu o rezolvare finala, care lasa putine sperante pentru o continuare.

Finalul deci nu ne face sa credem ca va exista o continuare. Un sezon cu numarul 2 poate ca nu va avea mare sens mai ales daca ar trebui sa fie filmat cu aceleasi personaje. In schimb, nu putem exclude varianta unei serii antologice, la fel ca si in cazul The Haunting of Hill House. Acest serial a revenit cu un sezon cu numarul 2 total diferit, cu un nou casting si cu o noua intriga.

Pentru moment insa, platforma de streaming sau Manolo Caro nu au dat niciun detaliu cu privire la sezonul 2 al acestui mini serial. Trebuie cu siguranta sa asteptam sa vedem daca va avea succes inainte de toate. Trebuie deci sa mai avem putina rabdare….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?