PlayStation 4 sau PC? Ce este mai bun pentru jocuri?

PlayStation 4 sau PC? Ce este mai bun pentru jocuri?

Spread the love

PlayStation 4 sau PC? In zilele noastre, jocurile au ajuns una dintre cele mai frecvente activitati alese de copii, sau chiar si de adulti, pentru a-si petrece timpul liber. Nu cred ca este nimeni printre noi care nu a incercat aceasta metoda de relaxare, insa la unii are un efect de captivare mai puternic si la altii nu. Pentru a incepe aceasta activitate poate aparea influenta prietenilor sau pura curiozitate.

In momentul de fata exista o gama larga de console ce ofera placere prin jocuri. Insa foarte multe persoane opteaza pentru PlayStation 4. Cu toate acestea consolele sunt in dezavantaj numeric fata de utilizatorii de PC.  Asa apare intrebarea PlayStation 4 sau PC ? Afla ce este mai potrivit pentru tine !

Utilizatorii de PC sustin ca acesta este mult mai util in viata de zi cu zi deoarece poate fi folosit in mai multe cazuri, nu doar pentru jocuri. Unele activitati pentru care poate fi foarte util Pc-ul sunt browsing-ul, multimedia, editing-ul si multe altele. Desigur ca pentru a juca jocuri bune ai nevoie de un PC cu o memorie foarte buna. Pentru a achita un PC de gaming performant ai nevoie si de un buget destul de mare. Asa ca trebuie sa te gandesti bine cat de mult iti permiti sa cheltui pentru placerea oferita de jocuri.

Un PC poate beneficia de upgrade-uri, astfel il poti face din ce in ce mai bun. Aceasta este o mare diferenta dintre PC pentru gaming si PlayStation. Insa ca sa investesti intr-un PC pentru jocuri ai nevoie de o suma cel putin dubla fata de pretul unei console.

Cu toate acestea, un PlayStation 4 este mult mai ieftin decat un PC. Foarte multi jucatori opteaza pentru acesta in locul unui PC de gaming deoarece incepe sa faca parte din design-ul sufrageriei. De multe ori cand am fost in vizita la anumite cunostinte am observat o consola langa televizorul urias din sufragerie, cu toate ca nu o foloseau des.

In cazul consolei jocurile se cumpara pe disc si dupa ce te-ai plictisit de el se poate revinde. Un alt avantaj ar fi ca sunt si jocuri in pereche de cate doi sau poate chiar mai mult, iar controller-ul este foarte practic. Te poti obisnui foarte usor cu el si poti sa te joci linistit din pat sau canapea. In timp ce in cazul PC-ului trebuie sa stai pe scaun la birou.

Cand incercam sa alegem intre un Playstation 4 sau PC trebuie sa ne gandim si la ce vrem sa jucam. Deoarece nu ambele pot oferi aceleasi oportunitati.

Dar daca nu te poti hotara, de ce sa nu le alegi pe ambele ? Un PC pentru gaming mai modest si un PlayStation 4 pentru televizorul din sufragerie. Asta doar daca iti poti permite, desigur. Eu aveam un PC pe care il foloseam la diferite chestii si cateva jocuri micute, dar am optat si pentru un PlayStation 4 pentru jocuri mai mari si mai complexe.

Incearca sa optezi pentru ce ti se potriveste cel mai bine. Vei beneficia de un timp placut petrecut in lumea jocurilor !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *