Game of Thrones sezonul 8

Game of Thrones sezonul 8

Spread the love

               Nici nu am terminat de vizionat Sezonul 7, că deja incepem sa ne punem întrebari despre ce se va întâmpla în Sezonul 8 a serialului  Game of Thrones. Oare ce va întâmpla cu Tormund si Beric, dar cel mai important lucru, unde se îndreaptă Daenerys și Jon Snow? Am ramas cu multe întrebari la finalul acestui sezon, întrebari la care nu suntem siguri că vrem să răspundem, dar totusi hai să vedem ce știm despre următorul, care e și ultimul sezon din Game of Thrones.
              

Scenariu

               Este deja finalizat, după cum am aflat si noi acum câteva luni, mai urmează să împartă acțiunea pe episoade și să aproximeze cât timp o să dureze pentru filmarea întregului sezon. Oare știm ce se va întâmpla în Sezonul 8 din Game of Thrones? Din păcate nu. Cu toate că HBO a fost ținta mai multor atacuri cibernetice, ducând astfel la răspândirea unor scenarii GoT, care sunt susținute de echipa de producție că ar fi toate false. Bineînteles că fanii au avut grijă ca internetul să fie plin de povești și diferite ipoteze, dar până la apariția ultimului sezon, nu putem afla ce și cum.
              

Episoade

               Cu părere de rău dar, e probabil să ne mai aștepte doar 6 episoade Game of Thrones, după cum am fost anunțați de producătorii executivi ai serialului. DAR! Sound designer-ul, Paula Fairfield, dezvăluie fără intenție o informație esențială: fiecare episod ar putea avea durata unui film. Stând si gândindu-ne la ultimul episod care a durat circa 80 de minute, nu ne-ar surprinde chiar să ne bucurăm de câte două ore de GoT în sezonul final.
              

Filmări

               Încă nu știm exact cât vor dura, dar știm de la actorul Nikolaj Coster-Waldau, cel care îl joacă pe Jamie Lannister că filmările au început anul acesta în octombrie. ”Ne întoarcem pe platourile de filmare si termin munca la un film denumit ‘Domino’. Dar abia de atunci începe distracția …și am senzația că filmările la acest (ultim) sezon se vor întide pe vreo 4000 de ani. Probabil că voi ieși la pensie când vom termina. Nu, mai am câteva proiecte la care voi lucra. Voi fi destul de ocupat. Sper totuși ca nu mor în primul episod din Sezonul 8, dar cine poate ști?” a declarat el.
              

Premiera

               Durata difuzarii ultimelor 2 sezoane din Game of Thrones a fost între 9 si 11 luni, din momentul in care au început filmarile, să fie gata și difuzate. Avand in vedere lungimea episoadelor din Sezonul 8 și de faptul că nu se știe cum vor fi împarțite, producătorii anuță apariția ultimului sezon abia în 2019. Exact: 2019. Cum o să rezistam până atunci? Nu știm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *