Black Friday- cea mai aglomerata zi de cumparaturi

Black Friday- cea mai aglomerata zi de cumparaturi

Spread the love

Black Friday

Black Friday este un concept foarte popular in zilele noastre si nu cred ca este vreo persoana care nu a auzit macar o data de cea mai aglomerata zi de cumparaturi din an. Expresia provine din limba engleza si inseamna “Vinerea Neagra”.
Aceasta este perioada cea mai potrivita pentru a-ti cumpara un televizor nou, sa-ti decorezi apartamentul sau sa faci cadouri celorlalti. In Statele Unite numarul cumparatorilor a ajuns la 134 de milioane de persoane in anul 2009. Acestia au cheltuit total 10,69 de miliarde de dolari. Oare Romania la cat a ajuns ?

Conceptul de Black Friday este o denumire informala pentru ziua care urmeaza dupa Ziua Recunostintei. Aceasta este specifica in Statele Unite si deschide zenonul de cumparaturi pentru sarbatorile de Craciun. Black Friday are loc in a patra zi de vineri a lunii noiembrie si este in fiecare an ,aproximativ, intre 23 si 29.

Black Friday a fost considerata cea mai aglomerata zi de cumparaturi in Statele Unite, insa cu timpul s-a extins pe tot globul. Este deja foarte populara si in Romania, dupa cum bine stim. De la o singura zi, s-a ajuns la mai multe zile sau chiar si la o saptamana numita („Black Week”) de reduceri maxime. Reducerile pot fi de la 10% pana la 90% sau poate chiar mai mult.

Magazine atat mici, cat si mari (de exemplu Carrefour, Flanco, H&M, Sephora, Emag) ofera reduceri mari in magazine in functie de produse. Cele mai convenabile reduceri sunt la electrocasnice, electronice sau gadgeturi. Majoritatea opteaza pentru televizoare, laptopuri sau smartphone-uri in aceasta perioada de Black Friday.

Black Friday Online

Daca preferi sa iti faci cumparaturile online, de Black Friday poti sa urmaresti cele mai bune reduceri direct de acasa. Printre brand-urile care ofera reduceri se numara si Apple, Lee Cooper, Lego, Adidas sau Braun.
Esti un fan al cumparaturilor ? Atunci cu siguranta ai profitat pe cat de mult posibil de reducerile mari de la sfarsitul lunii noiembrie. Sau in caz contrar, poti sa iti incerci norocul anul urmator !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *